• Kuntotestit ryhmille
  • Työhyvinvointia ja jaksamista arkeen
  • Terveys- ja liikuntaohjelmat
  • Monipuoliset lääke-, terveys- ja liikuntatieteiden asiantuntijapalvelut
  • Palvelut liikkumattomuuden ja istumisen vähentämiseen

Työhyvinvointipäivät

Toteutamme työhyvinvointipäiviä yrityksille ja yhteisöille. Järjestämme ne toiveidenne mukaan joko UKK -instituutilla tai Teidän tiloissanne.
Hyvinvointipäivät

Hakekaa uutta puhtia työhön ja arkeen  hyvinvointipäivällä. Päivä voi olla myös lähtölaukaus yrityksenne valmennusohjelmalle.

Päivän aikana kartoitamme tiimisi fyysisen kunnon, järjestämme aktivoivan tietoiskun ja piristävän liikuntahetken. Aiheena on kuitenkin aina joku terveysliikuntaan tai elintapoihin liittyvä teema.

Päivä voi sisältää mm.
  • Liikemittaukset (mittaukset tehdään etukäteen ja palaute annetaan tilaisuudessa)
Kysy lisää tai pyydä tarjous
Kokouspaketit

Kokousta tiimisi kanssa UKK-instituutilla. Järjestämme kokouspäivien lomaan terveysliikuntaan liittyviä ohjelmanumeroita, kuten kuntokartoituksia, ohjattua liikuntaa ja luentoja.

Kokoustiloja vuokraa UKK -instituutti, joten jos etsit kokoustilaa ilman lisäpalveluja, niin tiedustele varaustilannetta/tee tilavaraukset suoraan sieltä: http://www.ukkinstituutti.fi/palvelut_ja_tuotteet/kokouspalvelut

Ohjelmanumerot varataan UKK Terveyspalveluilta.

Ota yhteyttä.

 

 

UKK -instituutin kokoustilat ja niiden hinnat löydät: http://www.ukkinstituutti.fi/kokoustilat
Tarjoilut hoitaa Linkosuon ravintola Kaupinpuisto.

Työhyvinvoinnin tietopankkiin


Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Suomineito 40+ – elämän puolivälin seisakkeelta eteenpäin: Terveysliikunnan talvipäivät

28.1.201628.1.2016
Alkaa     05.02.2016 Päättyy     06.02.2016 Lähiopetuspäivät     5.-6.2.2016 Paikka     UKK-instituutti Hinta     220 € Koulutuksessa on tilaa – vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Tutustu ohjelmaan / ilmoittaudu: Suomineito 40+ - elämän puolivälin seisakkeelta eteenpäin: Terveysliikunnan talvipäivät

Runsas istuminen lisää kuolemanriskiä

3.9.20143.9.2014
Tommi Vasankari LT, tutkimusprofessori UKK-instituutti ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Lähde Vasankari T. Runsas istuminen lisää kuolemanriskiä. Suomen lääkärilehti 2014;69(25-32):1893-1896
  • Runsas istuminen voi aiheuttaa terveyshaittoja.
  • Liikuntasuositukset ylittävällä liikuntaharrastuksella ei voi suojautua runsaan istumisen aiheuttamalta riskiltä.
  • Päivittäisen istumisen ja kuoleman riskin välillä näyttää olevan osittainen annos-vasteyhteys, mutta selkeimmin kuoleman riski nousee, kun päivittäin istutaan vähintään 7 tuntia.
  • Hiljattain julkaistu kansallinen strategia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan linjauksista nostaa istumisen vähentämisen kansalliseksi tavoitteeksi.
Lue artikkeli

Työhyvinvointia liikkumista lisäämällä ja istumista vähentämällä

3.9.2014

UKK Terveyspalvelut ja Varalan Urheiluopisto yhteistyöhön käytännönläheisten työhyvinvointipalveluita tarjoamaan Pirkanmaalla.

Muuttuneet toimenkuvat ja istumisammatit ovat johtaneet siihen, että joka toinen suomalainen istuu vähintään kahdeksan tuntia päivässä, ja moni viettää istuma-asennossa yli puolet valveillaoloajastaan. Liika istuminen altistaa monille sairauksille. Istumisen on todettu olevan yhteydessä kokonais- ja sydänkuolleisuuteen vapaa-ajan liikunnan harrastuksen määrästä riippumatta, kertoo UKK-instituutin johtaja lääketieteen tohtori Tommi Vasankari. Tätä haastetta ratkomaan UKK Terveyspalvelut ja Varalan Urheiluopisto yhdistävät voimavaransa ja lähtevät tarjoamaan tutkitusti parhaita ja menetelmiä liikkumisen lisäämiseen ja istumisen vähentämiseen yritysten ja heidän työntekijöidensä työhyvinvoinnin parantamiseksi. Lue lisää