• Kuntotestit ryhmille
 • Työhyvinvointia ja jaksamista arkeen
 • Terveys- ja liikuntaohjelmat
 • Monipuoliset lääke-, terveys- ja liikuntatieteiden asiantuntijapalvelut
 • Palvelut liikkumattomuuden ja istumisen vähentämiseen

Kuntotestit

Kartoita fyysinen kuntosi ja terveytesi

Tarjoamme kuntotestejä ryhmille.

Kestävyyskuntoa eli sydämen ja hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä kartoitamme liikkujan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan joko mittaamalla tai arvioimalla. Tuki- ja liikuntaelimistön suoritus- ja toimintakykyä selvitämme kuntokartoituksilla, joihin kuuluvat liikehallinta, liikkuvuus sekä lihaskestävyys ja -voima. Kehon koostumuksen analyyseillä arvioimme mm. painon sopivuutta, kehon lihas- ja rasvamassan määrää sekä sen jakautumista kehon eri osiin.

Alla esitelty erilaisia testipaketteja. Paketit ovat laadittu kartoittamaan yksilön fyysistä kuntoa ja terveyttä eri tasoisesti.

Perus- ja kuntokartoitus sekä Tanita -kehon koostumuksen analyysi soveltuvat kaikille terveille omasta kunnosta ja terveydestä kiinnostuneille henkilöille.

Teemme vain ryhmätestejä. Poikkeuksena kuitenkin Tanita kehon koostumuksen mittaukset, joita tarjoamme myös yksilöille. Yksilötestit (Urheilijatestit sekä Kuntokartoitukset) toteuttaa kokonaisuudessaan Tampereen Urheilulääkäriasema. Varaukset ja lisätiedot niihin täältä: http://taula.fi/testaus

Katso lisää myös työyhteisöille järjestettävistä liikemittauksista.

Jos olet tulossa kuntotestiin tai Tanita -kehon koostumuksen mittaukseen, niin valmistautumisohjeet löytyvät täältä.

Valmistautumisohjeet

Varaa testaus tai pyydä tarjous

UKK Terveyspalvelut, puh. 03 2829 334, asiakaspalvelu@ukkterveyspalvelut.fi

Yhteydenottopyyntö

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä Smartum -setelit

Klikkaa alta lisätietoa testeistä:

Kehon koostumuksen analyysi (Tanita MC-180)

Tanita- mittaus on erittäin nopea, täysin kivuton ja tarjoaa runsaasti tietoa kehon koostumuksesta.

Mittauksen avulla saat lisää motivaatiota elämänmuutokseen ja harjoitteluun.

Tanita -mittauksessa arvioidaan kehon rasvaprosentti, sekä erotellaan mm. ylipainosta johtuva, sairastumisriskin kannalta tärkeä, sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrän. Laite arvioi myös lihasmassan määrän ja sen jakautumisen kehon eri osissa. Pakettiin kuuluvat tietenkin myös paino ja kehon painoindeksi (BMI).

Asiakas saa mukaansa monipuoliset neliväriset raportit kaikista mitatuista arvoista.

Tanita -analysaattoria käytetään niin huippu-urheilussa, kuntoutuksessa kuin tutkimuksessa. Mittaukset soveltuvat siis niin liikuntaa harrastamattomille kuin kilpaurheilijoillekin.

HUOM! Tanita -kehonkoostumuksen mittausta ei tehdä, jos olet raskaana tai sinulla on sydämessä sähköinen lääkinnällinen laite.

Mittauksen hinta on 34 Eur / hlö ja sisältää suullisen sekä kirjallisen palautteen. Alle 5 hlön ryhmien testaukset ovh -hinnan mukaan. Isommista ryhmistä pyydä tarjous.

Ajanvaraukset ja lisätiedot UKK Terveyspalveluilta, puh. 03 2829 334 tai asiakaspalvelu@ukkterveyspalvelut.fi.

Ota yhteyttä

Peruskartoitus - ryhmätesti

Sisältää:

Peruskartoituksen hinta yli 6 hlön ryhmille 80 Eur/hlö ja 2-5 hlön ryhmille 95 Eur/hlö.

Ajanvaraukset UKK Terveyspalveluilta, puh. 03 2829 334. Alle 8 hlön ryhmien testaukset ovh -hinnan mukaan. Isommista ryhmistä pyydä tarjous:

Ota yhteyttä

Kuntokartoitus 1 - ryhmätesti

Sisältää:

 • Terveystilanteen seulonta kyselyllä
 • Kehon koostumuksen analyysi (Tanita MC-180)
 • Submaksimaalinen polkupyöräergometritesti
 • Lepoverenpaine ja EKG -seuranta
 • Tuki- ja liikuntaelimistön testit (notkeus, lihasvoima ja lihaskestävyys)
 • Henkilökohtainen tulosraportti liikuntasuosituksella

Kuntokartoitus 1:sen hinta 110 Euroa / hlö. Max 8 hlöä samaan aikaan.

Ajanvaraukset, lisätiedot ja tarjouspyynnöt UKK Terveyspalveluilta, puh. 03 2829 334 tai asiakaspalvelu@ukkterveyspalvelut.fi tai jätä yhteydenottopuyntö alla olevasta linkistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

UKK -kävelytesti - ryhmätesti

Testi on tarkoitettu 20-65 vuotiaille aikuisille. Se arvioi maksimaalista hapenottokykyä eli kestävyyskuntoa. Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella vauhdilla mahdollismman nopeasti. Tehdään vain min. 7 hlön ryhmille.

PYYDÄ TARJOUS!

Ajanvaraukset, lisätiedot ja tarjouspyynnöt UKK Terveyspalveluilta, puh. 03 2829 334 tai asiakaspalvelu@ukkterveyspalvelut.fi tai jätä yhteydenottopuyntö alla olevasta linkistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Liikemittaukset-ryhmätesti

Vyötärölle asetettavasta liikemittarista saadaan tulostettua yksilöityä ja kattavaa tietoa viikottaisen liikkumisen ja liikkumattomuuden määrästä. Lue lisää liikemittauksista.

PYYDÄ TARJOUS!

Ajanvaraukset, lisätiedot ja tarjouspyynnöt UKK Terveyspalveluilta, puh. 03 2829 334 tai asiakaspalvelu@ukkterveyspalvelut.fi tai jätä yhteydenottopuyntö alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Pelastusopiston pääsykoetestit

Varaa aikasi ajoissa Tampereen Urheilulääkäriasemalta! Katso varausohjeet: http://taula.fi/testaus/pelastusopistonpaasykoetestit tai klikkaa alla olevaa nappia.

Katso varausohjeet ja varaa aikasi

Kysy lisää.

Jos haluat lisätietoa tai tarjouspyynnön, niin jätä yhteydenottopyyntö. HUOM! Yksilöajat varataan puhelimitse Tampereen Urheilulääkäriaseman toimistosta, puh. 03 2829 333 .

—-

Työhyvinvoinnin tietopankkiin

Työhyvinvointi- ja terveysliikuntapalvelut |Kuntotestit ja urheilijatestit, kuten polkupyöräergometritesti (EKG- ja verenpaineseuranta), Tuki- ja liikuntaelimistön testit, Tanita -kehon koostumuksen mittaus, Liikemittaukset, UKK -kävelytesti | UKK Terveyspalvelut, Tampere


Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Suomineito 40+ – elämän puolivälin seisakkeelta eteenpäin: Terveysliikunnan talvipäivät

28.1.201628.1.2016
Alkaa     05.02.2016 Päättyy     06.02.2016 Lähiopetuspäivät     5.-6.2.2016 Paikka     UKK-instituutti Hinta     220 € Koulutuksessa on tilaa – vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Tutustu ohjelmaan / ilmoittaudu: Suomineito 40+ - elämän puolivälin seisakkeelta eteenpäin: Terveysliikunnan talvipäivät

Runsas istuminen lisää kuolemanriskiä

3.9.20143.9.2014
Tommi Vasankari LT, tutkimusprofessori UKK-instituutti ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Lähde Vasankari T. Runsas istuminen lisää kuolemanriskiä. Suomen lääkärilehti 2014;69(25-32):1893-1896
 • Runsas istuminen voi aiheuttaa terveyshaittoja.
 • Liikuntasuositukset ylittävällä liikuntaharrastuksella ei voi suojautua runsaan istumisen aiheuttamalta riskiltä.
 • Päivittäisen istumisen ja kuoleman riskin välillä näyttää olevan osittainen annos-vasteyhteys, mutta selkeimmin kuoleman riski nousee, kun päivittäin istutaan vähintään 7 tuntia.
 • Hiljattain julkaistu kansallinen strategia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan linjauksista nostaa istumisen vähentämisen kansalliseksi tavoitteeksi.
Lue artikkeli

Työhyvinvointia liikkumista lisäämällä ja istumista vähentämällä

3.9.2014

UKK Terveyspalvelut ja Varalan Urheiluopisto yhteistyöhön käytännönläheisten työhyvinvointipalveluita tarjoamaan Pirkanmaalla.

Muuttuneet toimenkuvat ja istumisammatit ovat johtaneet siihen, että joka toinen suomalainen istuu vähintään kahdeksan tuntia päivässä, ja moni viettää istuma-asennossa yli puolet valveillaoloajastaan. Liika istuminen altistaa monille sairauksille. Istumisen on todettu olevan yhteydessä kokonais- ja sydänkuolleisuuteen vapaa-ajan liikunnan harrastuksen määrästä riippumatta, kertoo UKK-instituutin johtaja lääketieteen tohtori Tommi Vasankari. Tätä haastetta ratkomaan UKK Terveyspalvelut ja Varalan Urheiluopisto yhdistävät voimavaransa ja lähtevät tarjoamaan tutkitusti parhaita ja menetelmiä liikkumisen lisäämiseen ja istumisen vähentämiseen yritysten ja heidän työntekijöidensä työhyvinvoinnin parantamiseksi. Lue lisää